Фамилията, Сезон 2

familiata

Фамилията – Сезон 2

Драматичната поредица ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Продукцията се реализира от екипа на „Камера”, който стои зад едни от най-успешните и иновативни проекти в новата история на българското телевизионно кино – „Стъклен дом” и „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Седмият поред български сериал на bTV започва излъчване в ефир догодина.

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата. Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Най-емблематичните актьори от българското кино и едни от най-обичаните звезди от сериалите на bTV ще бъдат част от актьорския състав на „Фамилията”, заедно с непознати за широката публика талантливи артисти. В главни роли зрителите ще видят Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които отново ще развълнуват публиката, този път с различни, неочаквани и още по-ярки и въздействащи персонажи и нова визия.

http://arena-wb.free.bg

Публикувано в Фамилията сезон 2. Постоянна връзка.

2 коментара по Фамилията, Сезон 2

  1. Таня каза:

    Ще качите ли излезлите епизоди на новия сезон? Благодаря предварително!

  2. Ivo каза:

    Надявам се да качите целия втори сезон в сайта си,защото няма как да следя всяка серия по ТВ-то.Благодаря предварително :))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *